Huiselijke sfeer sinds 2014!

DANK U WEL!

Hallo Allemaal,

Dank jullie wel.
We zijn al weer 4 jaar bezig en hebben ons in de die afgelopen tijd goed verdiept in de ontwikkeling van schoenen en problematiek van onze voeten. Het gevolg is dat we steeds vaker goed advies kunnen geven bij voet ongemakken en aanpassingen aan de schoen. Ook zijn we weer verder in het onderhoud van onze schoenen en kunnen we elke keer weer meer klanten blij maken met onze service. Het aantal schoenen dat binnen komt voor onderhoud neemt flink
toe evenals de schoenmakerij, die wij uitbesteden aan Joosten in Vaals, groeit omdat deze schoenmaker zeer goed werk levert. Die toename is ook te danken aan de mond op mond reclame waardoor we elke keer weer verrast zijn hoe dit werkt en men dus tevreden is over de service en instelling van ons. Klanten laten dat ook merken bij ons in de winkel door een duimpje op te steken of een positieve opmerking geven staan de in de deuropening.
Soms krijgen we die positieve uiting middels een stukje gebak, bloemetje of de leuke opmerkingen op Facebook of via de telefoon.

Dit doet ons zo goed en geeft zoveel vertrouwen dat we heel graag het volgende willen zeggen……….
DANK U WEL !

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.