Huiselijke sfeer sinds 2014!

Verhulst shoes nu ook bij Mhoodt shoes!

Wij zijn zeer verheugd dat we weer de collectie van een grote speler op gebied van schoenen mogen verkopen bij Mhoodt shoes. Verhulst is een familiebedrijf die 85 jaar geleden is gestart en is uitgegroeid tot een zeer gezonde schoenfabrikant uit Tilburg en schoenen maakt met bijzonder eigenschappen.

Door de jarenlange ervaring maken ze schoenen die erg comfortabel zijn en enkele eigenschappen met zich meedragen die ervoor zorgen dat men zorgeloos en mooi door het leven kan lopen. Naast Durea, Gijs hebben we dus weer een partner gevonden die zorgt draagt voor nog meer loopplezier in Brunssum. Ook bij Verhulst is de collectie erg groot waardoor we niet alles kunnen laten zien maar wel weer alles kunnen bestellen, per stuk, kleur, en per maat, wat u maar wilt. zoals u dat van ons gewend bent.

Kom gerust eens langs en overtuig u van dit mooie merk.

 

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.