Huiselijke sfeer sinds 2014!

Nieuw seizoen, nieuwe nieuwtjes!

Het is alweer september en de collecties voor het komende seizoen stromen binnen. Dus de site is ook weer gevuld met nieuwe modellen en nieuwe merken. Na een zeer hete zomer is het wachten op wat koeler weer en zo ruimte maken voor de collecties van de herfst en de winter.

Kijk voor die modellen op de andere pagina’s op deze site. We hebben er een mooi merk bij gekregen on het comfort segment. VERHULST is de naam en zijn naast Durea een goede aanvulling voor de dames met een ongemak aan hun voeten. Kom gerust eens binnen en probeer ook schoenen van dit merk.

Ook hebben we nieuwe verfsoorten binnen om oude schoenen een andere of betere uitstraling te geven.  Al is dit nog niet alles maar al met al genoeg reden om u weer uit te nodigen voor weer een mooi schoenseizoen.

ik zie u graag komen.

 

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.