Huiselijke sfeer sinds 2014!

phoe phoe nou nou he he

Het is me wat, krijg je een melding dat wordpress iets heeft waargenomen en ze je de toegang tot de site gaan ontnemen. Nou ja niet zo erg want dan nemen we toch even contact op! Ja dat dachten we, er is geen mogelijkheid tot telefonisch contact, kijk maar in de FAQ. ( veel gestelde vragen) is de oplossing die men aangeeft. Maar daar staat mijn probleem niet dus dan de vraag wie dit gaat oplossen. heen en weer mailen bellen maar alles zonder succes en de bouwer van de site is niet te vinden, en de site wordt dus niet bijgewerkt en geeft valse info aan de klanten van mij.  Er komt een moment dat de maat vol is en er actie nodig is en kom je terecht bij iemand die dit snapt en binnen een half uur oplost, phoe phoe nou nou he he, eindelijk weer toegang en een rekening rijker maar we kunnen weer.

Komende weken dus weer tijd nodig om de site up to date te maken maar……….. het komt goed.

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.