Huiselijke sfeer sinds 2014!
Schoen aanpassingen op maat

Aanpassingen op maatBij Mhoodt shoes kunnen wij verschillende aanpassingen aan uw schoen uitvoeren, daarnaast kunt u schoenen brengen voor de volgende behandelingen:

Oprekken van schoenen en laarzen:

  • Hierbij moet u denken dat het leer aan de bovenkant in de lengte of breedte verruimd moet worden. Ook de booggrootte kunnen wij voor u aanpassen waardoor de schoen meer ruimte geeft in het voorste gedeelte. Wat de laarzen betreft heeft het ook betrekking op de schacht van de laars die we kunnen verruimen.

Knobbelen:

  • Dit is een methode om de schoen op één specifieke plaats meer ruimte te geven.

Masseren:

  • Nieuwe schoenen willen wel eens wrijving opleveren waardoor er irritatie  aan de voet kan ontstaan. Door het leer te masseren kan dit voorkomen of verholpen worden.

Aanpassingen voor minder validen:

  • Hierbij moet u denken aan schoenen die een flinke aanpassing nodig hebben om deze toch passend te krijgen. Bijvoorbeeld het aanbrengen van een ritssluiting of het vervangen van veters door klittenband. We hebben al vreemde aanpassingen gedaan dus vraag of ook uw wens te verwezenlijken is.
Schoenen Onderhoud

Schoenen onderhoud


Advies:

  • Graag adviseren wij u over het onderhoud van uw schoenen en hebben daar ook de nodige producten voor. Wij gebruiken daarvoor alleen de juiste producten van goede kwaliteit. Dit is zuiniger in gebruik en heeft een beter resultaat maar lukt dit niet of weet u het niet dan kunt u altijd onze hulp inschakelen.

Poetsen:

  • Wij kunnen de schoenen voor u poetsen wanneer u twijfelt of u bepaalde vervuiling niet weg kunt krijgen. Onder aan deze pagina kunt u eerdere resultaten bekijken.
  • Ernstige beschadigingen kunnen veelal ook verholpen worden, als u twijfelt of het bij uw schoen ook kan kom dan vooral even langs en laat u informeren. Onder aan deze pagina kunt u eerdere resultaten bekijken.

Verven:

  • Totaal beschadigd, verkleurd of gewoon een ander kleur. Wij kunnen uw schoen brushen.
Voetondersteuning

VoetondersteuningSteeds meer mensen hebben last hun voeten en zoeken naar oplossingen, deze worden vaak in de verkeerde hoek gezocht en ook regelmatig verkeerd geadviseerd.


Door logisch denken en doorvragen kom je tot de juiste diagnose en kunnen we kijken wat wel en wat niet werkt. Om tot het juiste product te komen hebben wij vele hulpmiddelen die uw ongemak kunnen verhelpen of doorverwijzing als blijkt dat hulpmiddelen onverantwoord zijn.


Daarom hebben wij ook 2 vooraanstaande comfortmerken die niet alleen schoenen maken met een enorm comfort maar ook nog eens modern zijn. Wij werken met Durea en Footnotes, twee merken waarvan je aan de buitenkant niet door hebt dat het om comfort gaat maar eenmaal aan de voet voor veel draagplezier en loopcomfort zorgt.


Enkele voorbeelden van ondersteunende hulpmiddelen zij:
Inlegzolen in vele soorten en maten / verschillende halve zolen voor, voor en achter in de schoen / tenenspreider / likdoornpleister / metapolster / hamerteen steun / teenhoezen / enz. en de nodige sprayproducten. 

DSCN0792

AccessoiresGoede gezonde voeten passen vrijwel in elke schoen maar je zult maar ergens een ongemak aan de voet hebben dan is het wel zo fijn dat er hulpmiddelen zijn die enig ongemak kunnen voorkomen of verhelpen.
wij hebben hier vele verschillende mogelijkheden voor en wat we niet hebben bestellen we gewoon. Vraag gerust als u twijfelt, er zijn meer oplossingen dan u denkt.


En een maal een goed schoen moeten we die ook onderhouden en daarvoor zijn vele mogelijkheden die wij u graag uitleggen en zorgen dat u met de juiste producten naar huis gaat.


Een leuke veter kan de schoen net even wat spannender maken.


Ook leuk als je bij een schoen een bijpassende riem hebt. Vraag naar de mogelijkheden.